Udržitelné vaření v jihočeské restauraci Sůl a řepa
Skutečně udržitelné jídlo je jídlo uvařené ze surovin, které najdete kolem svého domu. Jak vařit z vlastnoručně vypěstovaných bylinek a zeleniny Vás naučí šéfkuchař Pavel Drdel v restauraci Sůl a řepa ve Strakonicích.
Vařte tak, abyste nepoškodili přírodu a dali šanci bylinkám a zelenině růst i nadále. Ve strakonické restauraci Sůl a řepa se naučíte při kuchařském kurzu nejen vařit z lokálních surovin, ale také vypěstovat si vlastní zeleninu a bylinky. Naučíte se, jak připravit vitamínovou bombu, jak uvařit z bylin z louky, jak získat mízu z břízy nebo proč jíst kvašené… Zábavně-naučný kuchařský kurz je originální teambuilding pro každého.
Kdy to bude nejlepší?: po celý rok
Kde to bude?: Strakonice, Sůl a řepa, louky, lesy v okolí
Jak dlouho to bude trvat?: 2 hodiny
Jaká je kapacita?: 30 – 40 osob, lze i méně
Kontakty:
Turistická oblast: Písecko-Blatensko-Strakonicko-Vodňansko
PÍSECKEM, s.r.o.
Telefon: +420 737 506 950
E-mail: pisecko@email.cz
Web: www.sularepa.cz